KORIŠTENJE PROIZVODA

Prodavatelj, CREOGEN d.o.o., ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove internetske stranice i informacija koje su na njoj objavljene, u svrhe za koje nije namijenjena.
Ove internetske stranice ne daju upute o liječenju, prevenciji niti terapiji u bilo kojem smislu. Preporuča se bolesnicima sa bilo kakvom indikacijom te bilo kakvim tipom bolesti da ne koriste objavljene informacije u svrhu svoga liječenja, terapije ili bilo kakve prevencije te da se konzultiraju sa svojim liječnikom radi svojih zdravstvenih problema.
Ove internetske stranice i informacije, kao i njihov sadržaj, nisu zamjena za liječnički pregled te ne zamjenjuju znanje i stručnost medicinskog osoblja u davanju informacija za određeni zdravstveni problem. Za savjet o proizvodima koji su dostupni na ovim internetskim stranicama, eventualnoj specifičnosti bilo kakvog zdravstvenog problema te zdravstvenih tegoba molimo obratite se svome liječniku.
Svi materijali koji su objavljeni na ovim internetskim stranicama uključujući slike, tekstove i ostale materijale, osim znanstvenih studija, isključivo su vlasništvo Prodavatelja te je zabranjeno kopiranje, reprodukcija i distribuiranje istih sadržaja u komercijalne svrhe.
Informacije o raznim aktivnim tvarima i njihovoj potencijalnoj upotrebi, iako su potkrijepljene rezultatima znanstvenim studijama, služe isključivo u informativne svrhe i edukativnog su karaktera. Informacije iznesene na ovim internetskim stranicama ne služe davanju bilo kakvih medicinskih savjeta i načinu korištenja bilo kojeg proizvoda niti služe promociji bilo kakvog proizvoda već su isključivo informativne naravi.
Ove internetske stranice sadržavaju informacije trećih strana i poveznice/linkove na znanstvene radove i studije sa drugih web adresa nad kojima www.creogen.hr, www.creogenshop.com te CREOGEN d.o.o. nemaju nikakvu kontrolu, odgovornost, niti su u mogućnosti dati ikakva jamstva u znanstvenom pogledu, edukaciji i točnosti informacija za web sadržaj sa navedenih i drugih web adresa te trećih strana.
CREOGEN d.o.o. će poduzeti sve moguće radnje i napore kako bi objavljene informacije bile što preciznije i potpunije, ali ne može dati bilo kakvo jamstvo za njihovu točnost. Svi korisnici ovih stranica www.creogen.hr te www.creogenshop.com suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi sa pristupom i korištenjem sadržaja objavljenih na ovim internetskim stranicama.
CREOGEN d.o.o. ovime isključuje bilo kakvu svoju odgovornost za izravnu i/ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići ili proizlazi iz korištenja, nemogućnosti korištenja, ili pristupa www.creogen.hr i/ili www.creogenshop.com kao i za bilo kakve moguće pogreške ili propuste u objavljenom sadržaju. CREOGEN d.o.o. zadržava pravo izmjena sadržaja internetskih stranica ne navodeći razlog i u bilo koje vrijeme, bez prethodne obavijesti u bilo kojem obliku te nije odgovoran za moguće posljedice takvih izmjena.

 
Besplatna i brza dostava unutar Hrvatske
 
1-5 radnih dana uključujući i otoke
 
Pošiljka će biti poslana unutar 24-48 sati
X